Parijs bezienswaardigheden Alles weergeven 

Hard Rock Cafe Paris

148 beoordelingen

Het merk Hard Rock behoeft geen uitgebreide introductie. Zeker niet met de inmiddels 170 vestigingen verspreid over de hele wereld! Met een restaurant, bar en museum trekt de vestiging in Parijs al meer dan 20 jaar muziekliefhebbers aan. Niet in de laatste plaats door de indrukwekkende verzameling muzikale objecten en Amerikaans eten om van te watertanden. Dat laatste is best uniek in het door top-koks gedomineerde Parijs. Luide rockmuziek, een relaxte sfeer, originele cocktails en grote hoeveelheden eten, wachten op je in het meest Amerikaanse stukje Parijs.

Gouden platen, gitaren, kleding en andere aandenkens zijn te vinden op de twee verdiepingen van het museum. Je ziet onder andere een paisley-print jasje van Jimmy Hendrix, het schoolkostuum van Angus Young van AC/DC, een bontjas van John Lennon, de kapotte Gibson Les Paul gitaar van Trent Reznor en overalls van Eminem.

Tours en tickets

Alles weergeven

Zonder wachtrij: Hard Rock Cafe Parijs

148 beoordelingen

Zonder wachtrij: boek uw diner bij het Hard Rock Cafe in Parijs van tevoren en sla de wachtrij over. Verspil op vakantie geen tijd in de wachtrij! Meer info

  • Locatie: Parijs, Frankrijk
  • Duur: 2 uur
Van USD 28,69