Parijs bezienswaardigheden Alles weergeven 

Au Lapin Agile

1 beoordeling

Au Lapin Agile is een van de meest geliefde cabaretgelegenheden van Parijs. Hier, in de wijk Montmartre, komen al tientallen jaren vele bezoekers genieten van de voorstellingen. De naam betekent “Het rappe konijn”, gebaseerd op een schilderij waarop een konijn uit een hete pan met water ontsnapt. Het kleine theater was ooit de verzamelplaats voor eigenzinnige Parijse kunstenaars als Picasso, Modigliani, Toulouse-Latrec en Utrillo. Picasso zorgde er mede voor dat deze plek zo bekend werd door zijn schilderij “Bij de Lapin Agile” uit 1905.

Het opvallende roze theatergebouw verwelkomde een aantal van de meest excentrieke karakters uit de Parijse geschiedenis. Velen daarvan hebben hun naam in de nog steeds aanwezige houten tafels gekerfd. Al sinds de opening in 1860 is dit een populaire plek voor vermaak, eten en drinken en Franse zang- en dansoptredens.

Tours en tickets

Alles weergeven

Privétour: wandeling Montmartre, diner en Au Lapin Agile-variété

1 beoordeling

Geniet van een avond uit in de charmantste wijk van Parijs! Eerst krijgt u een privérondleiding langs de belangrijkste historische en culturele ...  Meer info

  • Locatie: Paris, Frankrijk
  • Duur: 6 uur
  • Taal: Engels
Van USD 486,39