Orlando bezienswaardigheden Alles weergeven 

Madame Tussauds Orlando

Orlando heeft een overweldigende plek met beroemdheden, waar je via de rode loper zo tussen de sterren terecht komt. Bij Madame Tussauds kun je als bezoeker precies te weten komen hoe groot die bekende sporter is, poseren met een popprinses, handje schudden met een lachende Barack Obama en een selfie maken met Einstein. In het museum staan TV- en filmsterren naast popiconen en de bekendste figuren uit kunst en wetenschap. Er is ook genoeg informatie beschikbaar over geschiedenis en popcultuur.

De kwaliteit en gelijkenis van de beelden zijn zoals we van Madame Tussauds gewend zijn. Het maken van zo’n beeld kost honderden gezichtsmetingen met schuifmaat en meetlint, waarna de kunstenaars met klei de perfecte gietvorm maken voor het wassenbeeld. Haren worden per stuk opgeplakt, ieder gezichtstrek wordt zorgvuldig aangebracht en elke rimpel zorgt ervoor dat het beeld niet van echt te onderscheiden is.

Tours en tickets

Alles weergeven

Orlando Explorer Pass

21 beoordelingen

Met de Orlando Explorer Pass kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan attracties om uw eigen reisplan samen te stellen. De eenvoudigste en voordeligste manier ...  Meer info

  • Locatie: Orlando, Florida
  • Duur: Flexibel
Van USD 69,00