Orlando bezienswaardigheden Alles weergeven 

Homosassa Springs Wildlife State Park

3 beoordelingen

Leer alles over de wilde dieren in Florida in het Homosassa Springs Wildlife State Park. Bezoekers komen hier in grote getale naar toe om de zeekoeien vanuit een onderwater uitkijkpunt te zien spelen en duiken. Het park is een veilige thuishaven voor onder andere zwarte beren, rode lynxen, krokodillen en rivierotters. Verder is er allerlei informatie te vinden over de natuur in Florida. Er is een leercentrum op het terrein voor kinderen en drie keer per dag is er een speciale presentatie over zeekoeien.

Naast een leerzaam programma is Homosassa ook zeer geschikt voor buitenactiviteiten. Vogels spotten is hier erg populair. Er zijn vogelwandelingen, waarbij een gids de diverse soorten aanwijst. Gezinnen kunnen heerlijk picknicken en wandelen. Als je geen eten bij je hebt is dat ook geen probleem, want op het terrein zijn ook een café en eetkraampjes beschikbaar.

Tours en tickets

Alles weergeven

Snorkelen met zeekoeien in de rivier de Crystal en moerasboottour in de Everglades

101 beoordelingen

Tijdens deze tour in Orlando maakt u op de Crystal River een boottocht met een gids en gaat u snorkelen en zwemmen in een gebied waar zeekoeien voorkomen. ...  Meer info

  • Locatie: Orlando, Florida
  • Duur: 12 uur
  • Taal: Engels
Van USD 118,99