Orlando bezienswaardigheden Alles weergeven 

Clearwater Beach

182 beoordelingen

Clearwater Beach heeft zachte witte stranden en ligt aan de warme, rustige Golf van Mexico. Het is een stukje rustiger dan het naastgelegen bruisende St. Pete’s Beach en heeft van alles te bieden op het gebied van kajakken, schelpen zoeken en fietsen. Vooral voor gezinnen is het hier prima toeven, want je kunt prima zwemmen en watersporten door de rustige golven.

Langs de kust ligt Mandalay Avenue, met restaurants, winkels en hotels. De strook is ongeveer 1,5 km lang en dus uitstekend geschikt voor een wandeling. Dagjesmensen moeten beslist Sand Key Beach & Park bezoeken. Dat is een breed strand om te zwemmen of dolfijnen te spotten. Naast het strand kun je zeeotters bekijken in het Clearwater Marine Aquarium of de kunsten van jongleurs en goochelaars aanschouwen op Pier 60.

Er zijn ook boottochten om dolfijnen te bekijken en je kunt zelf een piratentocht doen. Of stap aan boord van de Jolley Trolley, die door het gebied rond Clearwater Beach en Sand Key rijdt.

Tours en tickets

Alles weergeven

Dagtrip naar Clearwater Beach vanaf Orlando met optionele tocht met de Sea Screamer of diepzeevissen

21 beoordelingen

Ontsnap aan de drukte van Orlando met een dagtrip naar Clearwater Beach. Bij uw ontspannen dag aan de westkust van Florida krijgt u een lunchbon en de ...  Meer info

  • Locatie: Orlando, Florida
  • Duur: 12 uur
  • Taal: Engels
Van USD 64,99

Dagtrip naar Clearwater Beach vanaf Orlando: cruise met ontmoeting met dolfijnen

13 beoordelingen

Maak een dagtrip vanuit Orlando naar de kilometerslange parelwitte zandstranden en sprankelende waterwegen van Clearwater Beach! Relax en kom tot rust aan ...  Meer info

  • Locatie: Orlando, Florida
  • Duur: 12 uur
  • Taal: Engels
Van USD 78,99