Orlando bezienswaardigheden Alles weergeven 

Aquatica

3 beoordelingen

Aquatica Orlando is een nevenlocatie van SeaWorld Orlando en Discovery Cove. Het ontwerp is gebaseerd op het leven rond de Stille Oceaan. Zo zie je veel symbolen van Australië en Nieuw Zeeland terug, zoals Roa (kiwi), Wae Wae (lachvogel) en Wai (dolfijn). Aquatica Orlando biedt adembenemende attracties, avonturen voor het hele gezin en een aantal themagebieden met dieren.

Dolphin Plunge is de bekendste attractie, waar een dubbele glijbaan door een bad met kortsnuitdolfijnen gaat. Een andere populaire attractie is Hoo Hoo Run, waarbij je met meerdere personen naar beneden suist. Of ga mee met Ihu’s Breakaway Falls, de grootste, steilste en enige meervoudige glijtoren in Orlando.

Je kunt de dieren ook bekijken zonder in een van de attracties te gaan. Zo zijn, in een speciale omgeving, de bijzondere sporenschildpadden te zien, die normaal leven aan de zuidrand van de Sahara.

Tours en tickets

Alles weergeven

Aquatica Orlando

7 beoordelingen

Geniet van uw dag in Aquatica Orlando - een opwindend en uniek waterpark, mogelijk gemaakt door SeaWorld! Zweef door een onderwaterwereld boordevol kleurrijke ...  Meer info

  • Locatie: Orlando, Florida
  • Duur: Flexibel
Van USD 53,99
USD 69,22 Bespaar:USD 15,23

Kaartje voor SeaWorld®

77 beoordelingen

Breng een dag door in SeaWorld® Orlando en kom oog in oog te staan met de meest fascinerende dieren van de oceaan. Met meer dan 30 gezinsvriendelijke ...  Meer info

  • Locatie: Orlando, Florida
  • Duur: Varieert
Van USD 87,99
USD 112,48 Bespaar:USD 24,49