Oahu bezienswaardigheden Alles weergeven 

Honolulu

4 beoordelingen

Spreek het woord “Honolulu” eens uit, zonder zelfs maar aan gouden stranden en palmbomen te denken. Alleen dat maakt je al blij. Miljoenen bezoekers van over de hele wereld strijken jaarlijks neer in de hoofdstad van Hawaï, waar surfplanken, zonsondergang en heerlijk relaxen bij het dagelijkse leven horen, en genieten van de warmte.

Hoewel de stranden en golven het meest bekend zijn, is Honolulu veel meer dan een mooi plaatje voor een ansichtkaart. Dit was de hoofdstad van het koninkrijk Hawaï met het Iolanipaleis. Musea, tempels en historische huizen zijn kenmerken van het oude Hawaï. Ga op in de menigte op de markten van Chinatown of bezoek Pearl Harbor. Ook kun je er heerlijk eten met lokale gerechten en luxe dineren. Bezoek een show in een theater in het centrum of ga naar een van de nachtclubs. Ook kun je staand over de wateren van Waikiki peddelen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Halfdaags snorkelavontuur in Hanauma Bay

266 beoordelingen

Ga snorkelen in Hanauma Bay in Hawaï, een van de populairste natuurlijke bezienswaardigheden ter wereld! Tijdens het snorkelen in Hanauma Bay spot u ...  Meer info

  • Locatie: Honolulu, Oahu
  • Duur: 5 uur
  • Taal: Engels
Van USD 36,00