Noosa en de Sunshine Coast bezienswaardigheden Alles weergeven 

Australia Zoo

64 beoordelingen

Of u nu op zoek bent naar babykoala’s of kangoeroes wilt voeren, de Australia Zoo, thuisbasis van de wereldberoemde krokodillenjager Steve Irwin, biedt een unieke wildervaring.

Het populaire Bindi’s Bootcamp laat opgewonden kinderen hun energie verstoken, terwijl ze hun kennis van wilde dieren kunnen testen. De Tijgertempel brengt bezoekers erg dicht bij de Sumatraanse roofdieren. Er is zelfs een Afrikaanse savanne compleet met neushoorns, giraffen en jachtluipaarden. U kunt ook meedoen aan een Birds of Prey-ervaring of dichtbij Outback-dieren als de dingo, landschildpad, wombat en maki komen.

Natuurbehoud is een belangrijk speerpunt van de Australia Zoo, met broedprogramma’s voor bedreigde diersoorten, veldonderzoek en behoud van leefgebieden. De dierentuin wordt beheerd door familieleden van Irwin, wiens eigendommen een groot deel van de aantrekkingskracht voor bezoekers vormen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Australia Zoo met Croc Express reisbus

81 beoordelingen

Breng een dagje door in Australia Zoo, het levende nalatenschap van 'krokodillenjager' Steve Irwin. Een Croc Express reisbus met airconditioning haalt u op en ...  Meer info

  • Locatie: Brisbane of Gold Coast, Australië
  • Duur: 6 uur
Van USD 104,45