New York City bezienswaardigheden Alles weergeven 

New World Stages

7.004 beoordelingen

New World Stages is een belangrijk complex voor theaterkunst. Het is te vinden in het centrum van het theaterdistrict van New York. Hier zijn een aantal van de meest legendarische shows ter wereld opgevoerd. Er zijn vijf podia met een openbare lounge en kunstgalerie en ook congresruimtes en een ondergrondse bar.

Het geheel is gebouwd op de voormalige plek van Madison Square Garden en open sinds 2004. Het is een van de nieuwere theatergelegenheden van de stad. Momenteel worden er vijf shows op vijf podia opgevoerd, waaronder het populaire Avenue Q, naast lezingen en concerten. Veel van de opgevoerde stukken zijn bekend vanwege de prikkelende en levendige aard, veel hebben ook een geschiedenis op Broadway. De theaters zijn intiem qua grootte met plaats voor elk 199 tot 499 bezoekers. Door de hoge kwaliteit en knusse zalen wordt het beschouwd als de centrale plek voor de theaterwereld buiten Broadway.

Tours en tickets

Alles weergeven

Jersey Boys op Broadway

172 beoordelingen

Dit verhaal van Frankie Valli en The Four Seasons gunt u een blik achter de muziek en neemt u van de straten van Newark mee naar de hoogtepunten van het ...  Meer info

  • Locatie: New York City, New York
  • Duur: 2 uur 30 minuten
Van USD 98,75