New York City bezienswaardigheden Alles weergeven 

Museum of Arts and Design

New York City heeft een ruim aanbod van bekende en drukbezochte musea. Soms heeft u wellicht behoefte aan een plek die meer intiem en speciaal is. Dat vindt u in het Museum of Arts and Design (MAD) aan Columbia Square. Hier vindt u objecten in alle soorten en maten op het gebied van modern handwerk, kunst en design. Dit omvat alles van de materialen tot technieken en zelfs de kunstenaars zelf.

Er zijn niet alleen kunstgerelateerde zaken te vinden. Er is namelijk een hele verdieping met echte kunstenaarsstudio’s, die u kunt bekijken en waar u kennis kunt maken met de kunstenaars zelf. Met een steeds wisselend aanbod van tentoonstellingen en een permanente collectie heeft het museum ook andere hoogtepunten, zoals het dakrestaurant met uitzicht over Central Park en een cadeauwinkel met allerlei hebbedingen, voornamelijk sieraden.

Tours en tickets

Alles weergeven

New York City All Around Town hop-on hop-off tour

1.840 beoordelingen

Stel uw eigen sightseeingprogramma samen met de New York City hop-on hop-off tour! Een hop-on-hop-off busrit is de ideale manier om alle hoeken van de Big ...  Meer info

  • Locatie: New York City, New York
  • Duur: Flexibel
  • Taal: Engels
Van USD 29,00