New York City bezienswaardigheden Alles weergeven 

Mets Stadium

De New York Mets spelen al honkbal in de stad sinds 1964, maar in 2009 kreeg het team een splinternieuw stadion in Citi Field in Queens, een jaar nadat hun originele Shea Stadium gesloten en gesloopt was.

Het stadion eert veel honkbalgeschiedenis met een aantal bijzondere plekken. Buiten staat een grote appel die van Shea hierheen is verplaatst. Deze werd ooit bij elke homerun van de Mets de lucht in gehesen. Een nieuwe grotere appel wordt nu voor hetzelfde gebruikt in Citi Field. Er is ook de Jackie Robinson Rotunda bij de hoofdingang, dat een eerbetoon is aan de speler van de Brooklyn Dodgers die de eerste Afro-Amerikaanse honkbalspeler in de Major League was.

Het Mets-stadion kan meer dan 45.000 fans herbergen en heeft ook een Mets Hall of Fame en museum, compleet met de trofeeën van de wereldbeker uit 1969 en 1986 en aandenkens aan legendarische spelers van de Mets door de jaren heen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Tour van 6 uur met gids door Brooklyn, Queens, Bronx

Deze privétour met gids neemt u mee Manhattan uit, naar Brooklyn, Queens en de Bronx - het 'echte New York' waar de meeste toeristen nooit komen. Veel ...  Meer info

  • Locatie: New York, New York
  • Duur: 6 uur
  • Taal: Engels
Van USD 659,00