New York City bezienswaardigheden Alles weergeven 

Hayden Planetarium

5 beoordelingen

Dit toonaangevende planetarium toont prachtige beelden van het heelal gezien vanaf de aarde, waarbij in het Star Theater gebruikt wordt gemaakt van hoge-resolutie rondom videoprojectie. De videobeelden zijn gebaseerd op visualisatie van beschikbare wetenschappelijke data. Bezoekers kunnen melkwegstelsels, planeten en sterrengroepen bekijken in een levensechte resolutie. “Star shows” tonen de meest recente ontdekkingen, begeleid door topwetenschappers van over de hele wereld. Je krijgt hier zonder twijfel een goed beeld van het leven buiten onze planeet.

De bolconstructie heeft een doorsnede van ruim 26 meter en lijkt in het glazen gebouw te zweven. In de onderste helft kunnen bezoekers in het Big Bang Theater het ontstaan van de aarde bekijken. Na het zien van de presentaties van vier minuten kunnen ze de Heilbrun Cosmic Pathway volgen, waar de geschiedenis van het universum van ontstaan tot heden getoond wordt. Zo worden beide delen van de bol met elkaar verbonden.

Tours en tickets

Alles weergeven

American Museum of Natural History

212 beoordelingen

Laat u verbazen door een van de grootste en meest beroemde musea ter wereld: het American Museum of Natural History. Dit zowel educatieve als vermaak biedende ...  Meer info

  • Locatie: New York City, New York
  • Duur: Flexibel
Van USD 22,99