New York City bezienswaardigheden Alles weergeven 

East Village

40 beoordelingen

East Village is een van de meest levendige wijken van Manhattan. Hier ligt de basis voor veel protestculturen, kunst en literatuur en sociale en politieke gebeurtenissen waaronder opstanden en protesten. Hier kregen punkrock, experimenteel theater en zelfs de show van Andy Warhol voet aan de grond in New York City. Daarom wordt dit gebied gezien als grote aanjager van kunst en cultuur in de Verenigde Staten. Musea, bibliotheken, festivals en theaters zijn hier nog steeds in grote getale aanwezig. Maar het is ook een populaire plek voor wie een gezellige bar of betaalbaar restaurant zoekt.

De East Village werd oorspronkelijk in de jaren na 1950 ontwikkeld als kunstenaarsgemeenschap met betaalbare woningen, die populair waren bij veel studenten, muzikanten en alternatieve personen. Nog steeds is de wijk bekend vanwege de artistieke sfeer, het nachtleven en de verscheidenheid, maar sommigen beweren dat door de opwaardering en renovatie van de stad de cultuur hier wel verandert.

Tours en tickets

Alles weergeven

Kroegentocht in New York

60 beoordelingen

Kom er tijdens een klassieke kroegentocht achter waarom New York bekendstaat als de stad die nooit slaapt! Kies een van de drie spannende tochten door de ...  Meer info

  • Locatie: New York City, New York
  • Duur: 3 uur 30 minuten
  • Taal: Engels
Van USD 75,00