Viator

New York City bezienswaardigheden Alles weergeven 

Conservatory Garden

1 beoordeling

De Conservatory Garden, gelegen in Central Park, is een rustig toevluchtsoord vanuit het altijd drukke Manhattan. De naam is ontleend aan een serregebouw dat tot 1934 op het terrein stond. Tegenwoordig is het een verzameling fonteinen, beelden en wandelpaden tussen aangelegde lanen.

De totale oppervlakte is bijna 2,5 hectare en de tuin bestaat uit drie delen in Franse, Italiaanse en Engelse stijl. Het is ook een officieel “rustgebied”, dat bij velen als een soort van “geheime” tuin bekend staat. Je zult er geen hardlopers, fietsers of honden aantreffen en het is een populaire plek voor trouwerijen. De tuin heeft twee grote bloemenperken, afhankelijk van het seizoen. In de lente staan hier tulpen en in de herfst chrysanten. Of je nu tussen de hagen doorwandelt of met een boek tot rust komt op een bankje, Conservatory Garden is een kleurrijke plek met een rustige en natuurlijke schoonheid, bedoeld om van te genieten.

Tours en tickets

Alles weergeven

Privérit met paard en koets door Central Park

507 beoordelingen

Geniet van een klassieke ervaring in New York met dit ritje in een open koets door het beeldschone Central Park! Stap in een door een prachtig paard getrokken ...  Meer info

  • Locatie: New York City, New York
  • Duur:
    • Optie voor 15-20 of 45-50 minuten
Van USD 68,14