New York City bezienswaardigheden Alles weergeven 

Bronx Little Italy

Hoewel de veranderende stedelijke interesse en de hoge huren wel iets van de traditionele sfeer van Manhattan’s Little Italy hebben weggenomen, is de Italiaanse cultuur en de bekende keuken hier nog springlevend. Little Italy is te vinden in de regio Belmont van North Bronx langs Arthur Avenue.

Dit levendige gebied vol met markten is een miniversie van de ‘Oude Wereld’. Niet alleen voor toeristen, want de vele slagers, bakkers, Italiaanse restaurants, viszaken, winkels en noodlewinkels zijn ook een gewilde plek voor de Italiaanse gemeenschap die in de buurt woont. Sommigen daarvan wonen hier al vijf generaties. De geur van zoete Italiaanse worst en pizza nodigen bezoekers uit om moeilijk vindbare ingrediënten te komen zoeken of gewoon een dagje cultuur te snuiven. Naast de vele eetkraampjes zijn er ook genoeg restaurants, ook wel trattorias genoemd, cafés, pizzeria’s en luxere dinerrestaurants, waar de rijke, smaakvolle en traditionele Italiaanse keuken geserveerd wordt. Probeer er eens een unieke lunch of heerlijk diner van de dag.

Tours en tickets

Alles weergeven

Tour van 6 uur met gids door Brooklyn, Queens, Bronx

Deze privétour met gids neemt u mee Manhattan uit, naar Brooklyn, Queens en de Bronx - het 'echte New York' waar de meeste toeristen nooit komen. Veel ...  Meer info

  • Locatie: New York, New York
  • Duur: 6 uur
  • Taal: Engels
Van USD 659,00