New Orleans bezienswaardigheden Alles weergeven 

Preservation Hall

De Preservation Hall staat in het centrum van de bekende wijk French Quarter in New Orleans. Het is de thuisbasis van de bekende Preservation Hall Jazz Band en er spelen regelmatig grootheden uit de jazzwereld van de stad, ook wel Big Easy genoemd. Hele groepen bezoeken deze plek om de oude gloriedagen van de jazz te herbeleven. Er treden zowel doorgewinterde artiesten uit de jaren 70 en 80 op, alsook nieuw talent, dat de bekende New Orleans-sound laten horen.

Ondanks het oudere publiek, dat op deze legendarische plek samenkomt, is Preservation Hall nog steeds de belangrijkste gelegenheid voor livemuziek in New Orleans. Ook op straat kom je veel getalenteerde muzikanten tegen, maar dat is niets vergeleken met een optreden van de Preservation Hall Band, als zij hét volkslied van New Orleans, "When the Saints Go Marching In" ten gehore brengt. Dat in een ruimte waar geen apparatuur nodig is om een goed geluid te krijgen.

Tours en tickets

Alles weergeven

New Orleans Music and Heritage Tour

9 beoordelingen

Duik in de muziekgeschiedenis van New Orleans met deze 2 uur durende muziek- en erfgoedtour. Luister naar liedjes en de verhalen erachter als je meer te weten ...  Meer info

  • Locatie: New Orleans, Louisiana
  • Duur: 2 uur
Van USD 25,00