New Orleans bezienswaardigheden Alles weergeven 

New Orleans Tweede Wereldoorlog Museum

Een van de meest moderne en complete musea over de Tweede Wereldoorlog van het land ligt vlak bij Highway 90 midden in het Warehouse District. Het National World War II Museum in New Orleans heeft 29 van de 30 punten op Google en scoort ook goed op andere beoordelingssites. In dit museum, dat ook wel D-day Museum wordt genoemd, is het leven van de Amerikaanse mannen en vrouwen te zien, die deelnamen aan de Tweede Wereldoorlog. Er zijn brieven, reclameposters, wapens, films en zelfs nagebouwde vliegtuigen te zien en ook een echte Shermantank.

Het museum is bekend vanwege de interactieve tentoonstellingen en biedt net even wat meer met een 4D-attractie waar stoelen trillen en schudden en mist en licht een levensechte ervaring geven. Het heeft veel weg van een rit in de Universal Studio’s. In een poging om het gat tussen vermaak en onderwijs te overbruggen, biedt het museum haar gasten zelfs een bezoek aan de Stage Door Canteen, geschikt voor evenementen tot 250 gasten.

Tours en tickets

Alles weergeven

Hop-on hop-off stadstour door New Orleans

302 beoordelingen

Met een ticket voor 1 of 3 dagen kunnen passagiers New Orleans op een iconische City Sightseeing-bus verkennen! Klanten kunnen genieten van toegang tot 18 ...  Meer info

  • Locatie: New Orleans, Louisiana
  • Duur: 1 tot 3 dagen
  • Taal: Engels
Van USD 39,00