Viator

New Orleans bezienswaardigheden Alles weergeven 

Audubon Nature Institute

220 beoordelingen

Het Audubon Nature Institute is een verzameling musea en parken, bedoeld om alle aspecten van de natuur te kunnen ontdekken. Het bestaat uit Audubon Zoo, Aquarium of the Americas, Woldenberg Riverfront Park, Audubon Centrum voor Bedreigde Diersoorten, het Audubon Insectarium en zelfs een IMAX-theater.

De Audubon Zoo hoort bij de beste dierentuinen van het land. Er is onder andere een gave tentoonstelling rond het moerasgebied van Louisiana, vol met krokodillen, rode lynxen, vossen, beren en bijtschildpadden. De dierentuin heeft ook een aantal hoogwaardige technische attracties toegevoegd, waaronder de Safari Simulator Ride, waarmee de bezoekers een avontuur in de jungle beleven door het leefgebied van de gorilla. In diezelfde simulator worden ook andere virtuele ervaringen als "H20 Odyssey" aangeboden, waarmee passagiers het leven als regendruppel ervaren.

Tours en tickets

Alles weergeven

New Orleans Super Saver: tour door de stad en havencruise op de stoomboot Natchez

213 beoordelingen

Geniet van een stadstour met doorlopend commentaar door het historische New Orleans, waar u een bezoek brengt aan de beroemde Franse wijk, Jackson Square, ...  Meer info

  • Locatie: New Orleans, Louisiana
  • Duur: 4 uur
Van USD 70,00
USD 78,00 Bespaar:USD 8,00