Montreal bezienswaardigheden Alles weergeven 

Olympic Park

21 beoordelingen

In Olympic Park vonden de Olympische spelen van 1976 plaats. Tegenwoordig is het een perfecte attractie voor gezinnen, met allerlei bezienswaardigheden en activiteiten. De vier attracties zijn het Olympisch Stadion, de Montreal Biodome dierentuin, de Botanische Tuin en het Montreal Insectarium. Deze attracties liggen allemaal op loopafstand van elkaar.

Het Olympisch Stadion wordt vooral gebruikt voor honkbal, festivals, beurzen en shows. Het is daarmee een van de meest bezochte stadions ter wereld. Een uitzichtplatform op het dak biedt prachtige vergezichten over Montreal en omgeving. In het Montreal Biodome kun je wandelen door een regenwoud, over de poolcirkel, door bossen of langs de Atlantische kust, allemaal zonder het gebouw te verlaten.

In de Botanische Tuin kun je door 10 heerlijk ruikende bloemkassen wandelen. Ze hebben elk een eigen thema, van orchideeën en begonia’s tot varens en bloemen uit het regenwoud.

Tours en tickets

Alles weergeven

Montreal stadsrondleiding met gids

794 beoordelingen

Ontdek het beste van wat Montréal te bieden heeft tijdens deze sightseeingtour met professionele gids. U aanschouwt vanuit een bus meer dan 200 ...  Meer info

  • Locatie: Montreal, Canada
  • Duur: 3 uur 30 minuten
  • Taal: Engels
Van USD 43,07