Montreal bezienswaardigheden Alles weergeven 

Montreal Biosphere

De Biosphere in Montreal is een blijvende herinnering aan en symbool van de Wereldtentoonstelling in 1967. Dit unieke stukje architectuur is een meesterwerk van architect Buckminster Fuller.

Sinds 1995 worden hier zowel vaste als tijdelijke tentoonstellingen gehouden. Die hebben vooral als doel om de bezoekers meer inzicht te geven in milieuvraagstukken. De interactieve tentoonstellingen helpen mensen van alle leeftijden om beter te begrijpen wat de effecten van klimaatverandering zijn en hoe we beter kunnen omgaan met de aarde.

Een tentoonstelling als "+1 graad warmer: Wat maakt het uit?" gebruikt een interactieve digitale aardbol en korte films om de wetenschap achter klimaatverandering te verduidelijken.

Een andere tentoonstelling, "Zoek het evenwicht", belicht hoe consumentengedrag het milieu beïnvloedt. De tijdelijke tentoonstelling “Waterwonderen” laat met spel en experimenten zien wat je allemaal met water kunt doen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Montreal Attraction Pass

38 beoordelingen

Ervaar de Joie de vivre in Montreal door een bezoek te brengen aan zijn 23 must-see toeristische en culturele bezienswaardigheden binnen een periode van 72 ...  Meer info

  • Locatie: Montreal, Canada
  • Duur: 3 dagen
Van USD 90,77