Montego Bay aanbevelingen Alles weergeven 

Montego Bay

Door Viator, March 2015

966 beoordelingen

Montego Bay trekt miljoenen toeristen per jaar. Ook de rijke muziekcultuur van Jamaica is een ongeëvenaarde ervaring.

Ga op pad van de tropische golven van Montego Bay naar het bergachtige hart van Jamaica tijdens de Johns-Hall Montego Bay Adventure Tour. Kom in contact met de vriendelijke bevolking van Jamaica bij een bezoek aan een lokale school waar kinderen u trakteren op folklore en muziek.

Een bezoek aan Jamaica is niet compleet zonder bezoek aan de geboorteplaats van Bob Marley, de grootste muzieklegende van het eiland. Tijdens Jamaica’s Spirit of Reggae - The Bob Marley Experience Tour bezoekt u het dorp Nine Mile, verborgen in de bergen van Jamaica. U gaat daar naar zijn geboortehuis, dat tegenwoordig een museum is.

Tijd voor een beetje actie? Doe dan de “Canopy Tour”, waarbij u op spectaculaire wijze door het regenwoud van Jamaica “vliegt” en kunt genieten van de talrijke landschappen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Rondleiding door Kingston

38 beoordelingen

Duik in de bezienswaardigheden, geschiedenis en de geest van Jamaica's hoofdstad Kingston tijdens deze volledige dagtour vanuit Montego Bay. Reis langs ...  Meer info

  • Locatie: Montego Bay, Jamaica
  • Duur: 10 uur
  • Taal: Engels
Van USD 65,99

Jamaica's geest van Reggae - de Bob Marley-ervaring van Montego Bay

57 beoordelingen

Als je aan Jamaica denkt, kan het niet anders dat je ook denkt aan de King of Reggae, Bob Marley. Reis naar het dorp Nine Mile, waar Bob woonde, liefhad en ...  Meer info

  • Locatie: Kingston, Kingston
  • Duur: 7 uur
  • Taal: Engels
Van USD 86,99