Milaan aanbevelingen Alles weergeven 

De Zwitserse Alpen vanuit Milaan

Door Viator, August 2017

888 beoordelingen

Ga aan boord van de Bernina Express, de nieuwste treinbelevenis door de Zwitserse Alpen. Met deze drie uur durende treinreis ga je op pad over een van de mooiste treinroutes van de wereld.

Deze noord-zuid verbinding door de Alpen zorgt voor adembenemende uitzichten en brengt je over spannend hoge viaducten en door kronkelige tunnels. In plaats van tandradconstructies op de steile stukken, zijn er speciale keerlussen aangelegd, waardoor de trein op eigen kracht kan stijgen.

De route loopt in Italië door het regio Tirano met palmbomen en oleander, over het keerviaduct van Brusio en door de Berninapas naar Engadine. Tijdens de rit passeer je steile bergkloven, gletsjers en hoge bruggen en ga je door bochtige tunnels en langs schilderachtige alpenweiden. De trein stopt midden in een skigebied en bij het authentieke stenen gebouw van treinstation Ospizio Bernina. Met de handmatige bediening en oude gestempelde treinkaartjes, waan je je weer even terug in de tijd.

Tours en tickets

Alles weergeven

Treintrip met de Bernina Express naar de Zwitserse Alpen vanuit Milaan

850 beoordelingen

Maak een rit met de Bernina Express, Zwitserlands bron van genot in de Alpen. Deze treinreis voert u langs één van de mooiste spoorwegroutes ter ...  Meer info

  • Locatie: Milaan, Italië
  • Duur: 12 uur 30 minuten
  • Taal: Engels
Van USD 153,42