Miami bezienswaardigheden Alles weergeven 

Miami Kindermuseum

Het Miami Kindermuseum is eigenlijk geen museum maar meer een unieke speel- en ontdekwereld. Kinderen kunnen allerlei grote mensen dingen doen, zoals bankieren en winkelen, voor huisdieren zorgen, tv-presentator spelen of een politieagent of brandweerman zijn.

Kinderen kunnen bankje spelen in de mini Bank of America, winkelen in de plaatselijke Publix Supermarkt of feestvieren op een carnavalsboot, die zelfs even stopt in een nagemaakte Braziliaanse haven. Een van de meest indrukwekkende onderdelen is de World Music Studio, waar ontluikende rocksterren nummers kunnen opnemen en instrumenten kunnen bespelen.

Het Miami Kindermuseum biedt ook leerzame tentoonstellingen over onderwerpen als architectuur en Braziliaanse cultuur. Er zijn ook tientallen meertalige interactieve tentoonstellingen en methodes, cursussen en lesmateriaal op het gebied van kunst, cultuur, samenleving en communicatie.

Tours en tickets

Alles weergeven

Go Miami Card

33 beoordelingen

Verken Miami op eigen beweging met de flexibele Go Miami Card. Doe zo veel of zo weinig sightseeing als u wilt, in uw eigen tempo en tegen een zeer ...  Meer info

  • Locatie: Miami, Florida
  • Duur: 1, 2, 3 of 5 dagen
  • Taal: Engels
Van USD 75,00