Viator

Melbourne bezienswaardigheden Alles weergeven 

The Block Arcade

1 beoordeling

De Block Arcade is een oud winkelcentrum in een zuilengang, gebouwd aan het einde van de 19de eeuw. Het is helemaal in oude staat hersteld, waarbij de oorspronkelijke mozaïekvloer, het glazen dak en afwerkingen met ijzer- en beeldhouwwerk bewaard zijn gebleven.

Samen met Melbourne’s Royal Arcade maakt de Block Arcade deel uit van de Golden Mile erfgoedroute, waarbij je al wandelend door het hart van het zakendistrict een unieke winkelbelevenis ervaart.

Geliefde winkels in de arcade zijn de Hopetoun Tea Rooms (de oorspronkelijk plek in Melbourne voor een high tea met nog steeds de meest smakelijke etalage van de stad), de Dafel Dolls & Bears speelgoedwinkel en Haigh’s Chocolates.

Je kunt de Block Arcade binnengaan bij de officiële ingang op Collins Street, via Elizabeth Street (west) of via de wandelroute vanaf Little Collins Street.

Tours en tickets

Alles weergeven

Melbourne Super Saver: sightseeingtour door de stad en Phillip Island Penguin Parade plus uitkijkplatform

19 beoordelingen

Ontdek het beste wat Melbourne en omgeving te bieden heeft met deze super saver, waarin twee toptours worden gecombineerd met 20% korting! Na een ...  Meer info

  • Locatie: Melbourne, Australië
  • Duur: Flexibel. Geldig voor twee dagen tijdens een periode van zeven dagen.
Van USD 147,44