Melbourne bezienswaardigheden Alles weergeven 

Queen Victoria Markt

4 beoordelingen

Ga naar de markt in Melbourne op de historische en leuke Queen Victoria Market! Al sinds 1878 is de Queen Victoria Market de fijnste plek in de stad om vers fruit en groente, heerlijk vlees en kaas, kruiden en vis te kopen. Alles is hier te krijgen.

Melbourne is een stad waar lekker eten bij het dagelijks leven hoort en op de Queen Victoria Market komen lekkerbekken, koks, werklieden en eigenlijk iedereen hun inkopen doen. De sfeer is druk en levendig, vooral op zondagochtenden en voor feestdagen als Kerstmis of Pasen.

Op woensdagavonden in de zomer is er een avondmarkt met eten en vermaak op het verlichte marktplein. Op zondag is er een souvenir- en rommelmarkt met kinderattracties en buitencafés.

Tours en tickets

Alles weergeven

Ochtendtour: sightseeing in Melbourne met optionele cruise op deYarra

167 beoordelingen

Ontdek al het beste van Melbourne tijdens een ochtendtour inclusief optionele boottocht over de Yarra River. Reis eerst met een comfortabele touringcar langs ...  Meer info

  • Locatie: Melbourne, Australië
  • Duur: 5 uur
  • Taal: Engels
Van USD 53,33

Melbourne Super Saver: sightseeingtour door de stad en Phillip Island Penguin Parade plus uitkijkplatform

19 beoordelingen

Ontdek het beste wat Melbourne en omgeving te bieden heeft met deze super saver, waarin twee toptours worden gecombineerd met 20% korting! Na een ...  Meer info

  • Locatie: Melbourne, Australië
  • Duur: Flexibel. Geldig voor twee dagen tijdens een periode van zeven dagen.
Van USD 144,81
USD 193,78 Bespaar:USD 48,97