Los Angeles bezienswaardigheden Alles weergeven 

San Pedro

1 beoordeling

Als u van water houdt mag u San Pedro in Los Angeles niet missen. Deze populaire wijk is de thuisbasis van het Port of Los Angeles World Cruise Center. Een groot aantal cruiseverbindingen vertrekt vanaf hier naar bestemmingen als Mexico, Hawaii en Alaska. Dat maakt van San Pedro een handige en leuke plek om voor en na een cruise te verblijven.

Hier beginnen ook trips naar Catalina Island. Catalina ligt op slechts 35 km van San Pedro. De meeste boottochten duren maar een uur en deze dienst is het hele jaar door beschikbaar. Het lijkt wel of er het hele jaar walvissen te zien zijn in San Pedro, dus afhankelijk van het seizoen zijn er grijze walvissen, blauwe walvissen, dolfijnen en zeeleeuwen te zien. Een andere bezienswaardigheid is het slagschip USS Iowa (BB-61), dat op alle dagen te bezichtigen is, behalve op Thanksgiving en met Kerstmis.

Tours en tickets

Alles weergeven

Go Los Angeles Card

104 beoordelingen

De Go Los Angeles™ Card biedt voor elk wat wils, met toegang tot meer dan 26 van de populairste attracties, activiteiten en tours in LA! Tour Warner Bros. ...  Meer info

  • Locatie: Los Angeles, Californië
  • Duur: Varieert
  • Taal: Engels Nederlands
Van USD 84,00
USD 89,00 Bespaar:USD 5,00