Los Angeles bezienswaardigheden Alles weergeven 

Paley Center for Media

1 beoordeling

In Los Angeles, het hart van de entertainmentwereld, vindt u het Paley Center for Media. Hier hebben ze een collectie van meer dan 160.000 televisie- en radioprogramma’s. Het centrum wil de artistieke en culturele bijdragen van deze programma’s bewaren. Het functioneert als een soort van database en forum voor doorlopende discussies. Radioprogramma’s gaan terug naar de jaren 20 van de vorige eeuw, en televisieshows tot 1939.

Het archief werkt bijna als een mediatheek. De meeste media zijn beschikbaar om naar te luisteren en te kijken in zalen of persoonlijke consoles. Naast originele materialen zijn er ook opgenomen lezingen van prominente televisie- en radiosterren, variërend van presentatoren tot programmamakers en acteurs. De archieven zijn zowel een bron voor mediaprofessionals als een catalogus voor de bezoekers. Het centrum breidt uit met opkomende media als internetvideo en mobiele content. Er is ook een vestiging van het centrum te vinden in New York City.

Tours en tickets

Alles weergeven

Hop-on hop-off tour in een dubbeldekker door Los Angeles

416 beoordelingen

Verken Los Angeles in uw eigen tempo met deze uitgebreide hop-on hop-off tour door het hart van de stad. Dankzij de open bussen hebt u tijdens uw tour door LA ...  Meer info

  • Locatie: Los Angeles, Californië
  • Duur: Flexibel
  • Taal: Engels
Van USD 49,00