Los Angeles bezienswaardigheden Alles weergeven 

Hollywood Bowl

503 beoordelingen

De Hollywood Bowl is het grootste natuurlijke amfitheater van Amerika. Dit boogvormige gebouw in Art Deco-stijl is tegen, en deels in, de Hollywood Hills gebouwd. Er kunnen 18.000 toeschouwers in en de grootste artiesten van deze aarde hebben er al opgetreden. De Bowl is al sinds 1922 de gastheer van de optredens van het Los Angeles Philharmonic in de zomer. Sinds 1991 maakt ook het Hollywood Bowl Orchestra er gebruik van.

Het buitenseizoen van optredens loopt doorgaans van begin juni tot oktober en er zijn uiteenlopende muziekstijlen te horen. In de winterperiode zijn er evenementen van partijen die het podium voor een bepaalde tijd huren. Tijdens het hoogseizoen kan een enorm filmdoek de evenementen ondersteunen. Denk aan een movie-musical sing-a-long als The Sound of Music of een orkest dat live de muziek bij een film kan spelen. Op 4 juli is er ieder jaar een vakantieshow, die eindigt met een spectaculair vuurwerk.

Tours en tickets

Alles weergeven

Grand Tour van Los Angeles

16 beoordelingen

Krijg een overzicht van Los Angeles tijdens deze 5,5 uur durende bustour met een informatieve gids die commentaar en leuke feiten biedt. Bekijk de Hollywood ...  Meer info

  • Locatie: Los Angeles, Californië
  • Duur: 5 uur 30 minuten
  • Taal: Engels
Van USD 79,00