Londen aanbevelingen Alles weergeven 

Kerst en oudejaarsavond in Londen

Door Viator, December 2017

43 beoordelingen

Vier Kerst dit jaar met Viator en bekijk de schitterende topattracties van Londen weg van de drukte!

De beroemde kerstverlichting, die Bond Street en Oxford Circus elk jaar verlicht, vormt het decor voor een feestelijke winkelbelevenis die duurt tot laat op kerstavond. U kunt zelfs deelnemen aan een Christmas Eve Lights Tour in Londen onder leiding van de kerstman! In vredig contrast met de chaos op kerstavond, vieren de meeste inwoners van Londen Eerste Kerstdag thuis en pakken ze hun cadeaus uit. Dan heeft u in de straten alle ruimte om de stad te verkennen.

Een mooie manier om dat te doen is met de Christmas Day in London met een oude bus of Christmas Day Lunch Cruise op de rivier de Theems. Pak deze unieke kans op Londen op zijn best te zien, zonder openbaar vervoer en de drukte. Het is een perfecte mogelijkheid voor feestelijke foto's van Londense attracties, zoals de Big Ben, de Tower of London, Westminster Abbey en Trafalgar Square.

Tours en tickets

Alles weergeven

Fietstocht kerstverlichting door Londen

7 beoordelingen

Bekijk Londen in de meest magische periode tijdens een 3 uur durende fietstour door deze verlichte stad! Onder het toeziend oog van een lokale gids fietst u ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 3 uur
  • Taal: Engels
Van USD 37,04