Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

St Katharine Docks

De St Katharine Docks liggen in de Londense wijk Tower Hamlets. Ooit was dit een commercieel havengebied, dat de noordoever van de Theems ten oosten van de Tower of London en de Tower Bridge bediende. Tegenwoordig doet de haven dienst als jachthaven en is het gebied eromheen ontwikkeld tot woon- en recreatiecomplex. Er zijn huur- en koopwoningen beschikbaar en daarnaast zijn er kantoorgebouwen, een groot hotel, winkels, restaurants, cafés en andere recreatievoorzieningen.

Diverse pendelbootdiensten en een aantal schilderachtige riviercruises komen langs St Katharine Docks en stoppen bij St Katharine Pier. Regelmatig zijn er speciale evenementen in het gebied. Elke vrijdag van 11:00 – 15:00 uur is er een etenswarenmarkt met lokale en internationale producten. Soms is er een film-aan-zee evenement. De haven is ook gastheer van wedstrijden tussen clippers en bootfestivals.

Tours en tickets

Alles weergeven

Klassieke fietstocht door het centrum van Londen

62 beoordelingen

Ontdek enkele van de belangrijkste historische gebouwen ter wereld tijdens deze 3 uur durende fietstocht door het centrum van Londen. Volg uw gids terwijl u ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: Varieert
  • Taal: Engels Nederlands
Van USD 33,63