Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Spitalfields Market

Deze overdekte markt aan de rand van Londen heeft een geschiedenis die terug gaat tot de 17de eeuw. Vandaag de dag vind je er een groot aanbod van stalletjes en kleine winkeltjes met eten, kleding en designerartikelen. Op bepaalde dagen zijn er ook speciale themakraampjes. Het is een populaire plek voor de inwoners van Londen, vanwege de vele excentrieke producten. Zo zijn er sieraden, retro artikelen en vintage kleding.

De algemene markt is open van maandag tot en met woensdag van 10:00 – 17:00 uur en op zondag van 09:00 – 17:00 uur. De antiek- en vintagemarkt wordt gehouden op donderdag van 09:00 – 17:00 uur. De kleding- en kunstmarkt is iedere vrijdag van 10:00 – 16:00 uur. Zaterdag is er een themamarkt van 11:00 – 17:00 uur. In het gebied rond de markt zijn veel cafés en restaurants te vinden. Tot slot is er iedere eerste en derde vrijdag van de maand ook nog een platenbeurs.

Tours en tickets

Alles weergeven

Individuele Londense marktentour met privéchauffeur

Ontdek tijdens een individuele dagtour de levendige markten in Londen. Met een privéchauffeur die u overal in de hoofdstad naartoe rijdt, volgt u een ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 8 uur
Van USD 74,82