Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Royal Air Force Museum London

Het Royal Air Force Museum London laat bezoekers de geschiedenis zien en heeft maar liefst 100 vliegtuigen in de collectie die kunnen worden bekeken. Je komt er van alles te weten over de Eerste Wereldoorlog tijdens de interactieve rondleiding van de nieuwe tentoonstelling First World War in the Air. Ook is er een levensgroot model van een F-35 Joint Strike Fighter, de enige van dit type in de hele wereld!

Jonge luchtvaartliefhebbers kunnen kennis maken met de luchtverkeersleiding, waarbij ze met een interactieve opstelling zelf voor luchtverkeersleider mogen spelen. De Princess Mary’s RAF Nursing Service geeft de bezoekers een andere kijk op oorlog, door informatie over de mensen die al sinds het begin van de 20ste eeuw achter de schermen zorgen voor zieken en gewonden. In het Royal Air Force Museum London valt veel te leren en te beleven.

Tours en tickets

Alles weergeven

London Pass inclusief hop-on hop-off bustour en toegang tot meer dan 80 attracties

846 beoordelingen

Ontdek het plezier van sightseeing met de London Pass en maak volop gebruik van gratis toegang tot meer dan 80 wereldberoemde attracties, zoals de Westminster ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: Flexibel
  • Taal: Engels
Van USD 87,19
USD 91,77 Bespaar:USD 4,58