Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Regent's Park

2.523 beoordelingen

Regent’s Park is een van de meest geliefde koninklijke parken van Londen. Het werd aangelegd in 1811 door John Nash, als jachtgebied voor Henry VIII. Het bleef privébezit van de koninklijke familie tot 1845. Tegenwoordig kunnen de inwoners van Noordwest Londen er even op adem komen. Ook vind je er de enorm populaire London Zoo, waar bezoekers oog in oog komen te staan met zo’n 760 diersoorten.

In het park ligt een meer, waarop je met boten kunt varen. Recentelijk werd Hanover Gate geopend, een grote speeltuin met houten klimtoestellen. Je vindt er ook Queen Mary’s Gardens, een uitgebreide rozentuin met meer dan 400 verschillende soorten rozen en het keurig aangelegde Victoriaanse Avenue Gardens van ontwerper William Andrews Nestfield. Het uitzicht vanaf Primrose Hill is misschien wel de meest bekende plek van het park. Hier wordt veel gepicknickt en in de buurt wonen veel grote bekendheden.

Tours en tickets

Alles weergeven

De Original London Sightseeing Tour: Hop-on Hop-off

2.523 beoordelingen

Ontdek op uw gemak de topattracties van Londen tijdens deze flexibele hop-on hop-off tour door Londen, zonder vaste datum. Met drie gezinsvriendelijke routes ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 1 dag
  • Taal: Engels
Van USD 41,40