Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Portobello Road en markt

Portobello Market is wereldberoemd door de antiekmarkt met meer dan 2.000 gespecialiseerde aanbieders en een vaste groep koopjesjagers. Maar er zijn ook allerlei andere producten en goederen te koop op de markt van bijna 3 kilometer lang. Vintage kleding, plaatselijke ontwerpers en handgemaakte accessoires vormen het modeonderdeel van de markt. Er is veel unieke en “trendsetting” kleding te koop. Veel grote sterren komen hier onherkenbaar zoeken naar een nieuwe outfit. Grote hoeveelheden van excentrieke retro souvenirs, unieke meubels, tweedehands huishoudspullen, veel bootleg muziekdragers en vinyl en een uitgestrekte groente- en fruitmarkt maken het geheel compleet.

De straatmarkt is zes dagen per week geopend. De zaterdagmarkt, waarbij de antiekmarkt hoort, is het meest populair en staat vol met verkopers. Zodra je klaar bent op de markt, kun je je verder vermaken in de vele kunstgaleries, vintage kledingwinkeltjes, bars en chique cafés rond de markt.

Tours en tickets

Alles weergeven

Individuele Londense marktentour met privéchauffeur

Ontdek tijdens een individuele dagtour de levendige markten in Londen. Met een privéchauffeur die u overal in de hoofdstad naartoe rijdt, volgt u een ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 8 uur
Van USD 74,82