Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Natural History Museum

4.375 beoordelingen

Van de immense dinosaurusskeletten tot de fascinerende galerie met kleine kriebeldieren: het Natural History Museum in Londen maakt indruk op jong en oud. Het gigantische museum dateert van 1881 en heeft zo’n 70 miljoen objecten, georganiseerd in vier met kleur gecodeerde ontdekzones en honderden interactieve tentoonstellingen.

U leert er ook over menselijke biologie en evolutie; bewonder fossielen en stenen en zie een levensecht model van een blauwe vinvis. Bezoekers kunnen ook een aardbeving beleven in een simulator, interactieve quizzen doen en oog in oog staan met vogels, bloemen en insecten in de wilde tuin. Noemenswaardige hoogtepunten zijn het grote skelet van een Diplodocus en een geanimeerde T-Rex in de Dinosaurs Gallery; een innemende plantencollectie in het Darwin Centre; en de Human Evolution Gallery, waar het eerste skelet van een Neanderthaler, dat ooit werd gevonden, te zien is.

Tours en tickets

Alles weergeven

Avondsightseeingtour door Londen

200 beoordelingen

Ontdek Londen na zonsondergang tijdens een 1,5 uur durende avondtour van de stad. Reis per dubbeldekker, zie de verlichte topattracties van Londen, zoals Big ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 90 minuten
Van USD 28,18