Viator

Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

National Maritime Museum

Het grootste scheepvaartmuseum ter wereld is het National Maritime Museum. Hier wordt een indrukwekkend beeld geschetst van de 500 jaar oude geschiedenis van Engeland op zee. Het heeft bijna 2,5 miljoen items, waarvan een aantal zijn uitgeleend aan andere musea in Engeland. Je kunt je er uren vermaken door te kijken naar zeevaartkunst, kaarten, scheepsmodellen en scheepsontwerpen, manuscripten en navigatieapparatuur. Daarnaast zijn er op de tweede verdieping een scheepssimulator en interactieve tentoonstellingen te zien.

Een van de meest unieke afdelingen is de Sammy Ofer-vleugel, waar speciale tentoonstellingen, een permanente collectie, een uitgebreide bibliotheek en een café met uitzicht over Greenwich Park gevestigd zijn. Samen vormen het National Maritime Museum, het Queen’s House en de Royal Observatory het Maritime Greenwich UNESCO werelderfgoed. Met de Cutty Sark, een Britse clipper die in de buurt ligt, vormen deze bezienswaardigheden de Royal Museums Greenwich.

Tours en tickets

Alles weergeven

London Pass inclusief hop-on hop-off bustour en toegang tot meer dan 60 attracties

844 beoordelingen

Ontdek het plezier van sightseeing met de London Pass en maak volop gebruik van gratis toegang tot 60 wereldberoemde attracties, zoals Westminster Abbey en de ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: Flexibel
  • Taal: Engels
Van USD 98,35