Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

London Film Museum Covent Garden

Het London Film Museum, dat verstopt zit in een rustig deel van Covent Garden, is in 2008 opgericht en ingericht door Jonathan Sands naar aanleiding van het succes van de tentoonstelling over Star Wars. Dit museum is geheel gewijd aan de Britse filmindustrie en hier zijn regelmatig grote filmgerelateerde tentoonstellingen te zien met originele objecten, kostuums en allerlei zaken uit de films. Zo waren hier de tentoonstellingen Bond in Motion, Charlie Chaplin - The Great Londoner en Ray Harryhausen, Myths & Legends te zien.

Dit museum werd ooit door de Telegraph uitgeroepen tot leukste gezinsattractie van Engeland. Er is ook een permanente tentoonstelling (waarvan de helft eigendom is van Sands zelf), met filmobjecten, fotografie, films en multimedia. Bezoekers gaan op reis door de geschiedenis van de film, ook wel de zevende kunst genoemd, en zien de ontwikkeling van de techniek en het verhaal achter de bioscoopkrakers van nu.

Tours en tickets

Alles weergeven

Big Bus hop-on hop-off tour door Londen

440 beoordelingen

Bewonder de bezienswaardigheden van Londen vanuit een open Big Bus dubbeldekker met 360-gradenuitzicht over de populairste attracties en geniet van het ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: Varieert
  • Taal: Engels
Van USD 44,29