Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

KidZania London

Sommigen noemen het een leerzaam themapark, anderen een kinderstad, maar één ding is zeker: KidZania is niet voor ouders. Het is gevestigd in een van de grootste winkelcentra van Londen. Dit fantastische centrum (en met 7.000 m2 ook erg groot), nodigt kinderen van 4 tot 14 uit om meer dan 60 verschillende beroepen te proberen (zoals arts, brandweerman, modestylist, ingenieur, receptionist, bankmedewerker of zanger). Dit kan door rollenspellen en levensechte situaties. Elke baan bestaat uit diverse vaardigheden, zoals teamwork, vertrouwen en financiële onafhankelijkheid.

Ze kunnen zelf een eigen bankrekening openen om geld te sparen en later toegang te krijgen tot verschillende spelen. Omdat KidZania primair gericht is op kinderen, kunnen ouders rustig gaan zitten en kijken naar wat de kinderen allemaal doen. Er is daarvoor een speciaal ouderdeel, waar volwassenen elkaar kunnen ontmoeten.

Tours en tickets

Alles weergeven

Ticket voor Londen hop-on hop-off bus met optioneel toegangskaartje voor KidZania

2 beoordelingen

Rondleiding langs Londense bezienswaardigheden en attracties met een hop-on hop-off open bus. Upgrade uw ticket voor toegang tot KidZania, een van Londens ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 4 uur
  • Taal: Engels
Van USD 34,76