Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Imperial War Museum

Het Imperial War Museum, oftewel het Oorlogsmuseum van het Britse Rijk geeft een totaalbeeld van de oorlogsgeschiedenis van Londen. Engeland is nog steeds een militaire grootmacht en met twee wereldoorlogen in haar geschiedenis is er genoeg over te vertellen. Tanks, vliegtuigen, een kijkje in het leven van Engeland tijdens de oorlog en het herdenken van de vele slachtoffers van de oorlogen. Je ziet het hier allemaal van dichtbij.

De focus van het museum ligt bij de twee wereldoorlogen. Het museum wil de verhalen van Britse soldaten en burgers overbrengen op de jongere generatie. Daarnaast zijn er een aantal tijdelijke tentoonstellingen te zien. Je ziet er een grote collectie van oorlogsitems, zoals tanks, vliegtuigen en persoonlijke bezittingen. Alles bij elkaar gebracht in een enorm Georgiaans gebouw, dat als monument een Grade-II status heeft.

Tours en tickets

Alles weergeven

De Original London Sightseeing Tour: Hop-on Hop-off

2.521 beoordelingen

Ontdek op uw gemak de topattracties van Londen tijdens deze flexibele hop-on hop-off tour door Londen, zonder vaste datum. Met drie gezinsvriendelijke routes ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 1 dag
  • Taal: Engels
Van USD 43,10