Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Holland Park

Holland Park is een groot park in het Londense district Kensington en Chelsea. Er is een grote variëteit aan zoogdieren, vogels en insecten. Het park heeft een Japanse tuin, orangerie, tennisbanen, een cricketveld en een kinderspeeltuin. De oppervlakte van het park is ruim 21 hectare en het ligt op de voormalige gronden van Cope Castle. Deze grote Jacobiaanse woning werd aan het begin van de 17de eeuw gebouwd door Sir Walter Cope en werd later omgedoopt tot Holland House, toen Lady Rich, vrouw van de graaf van Holland, het erfde.

Het Holland House werd tijdens de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest en veel ervan is nog steeds ruïne. De overblijfselen doen dienst als decor van het openluchttheater, terwijl een deel na restauratie werd omgebouwd tot jongerenhostel. In het park is ook het Holland Park Ecology Centre gevestigd. De omgeving van Holland Park is een van de duurste wijken van Londen, met grote Victoriaanse huizen en dure winkels.

Tours en tickets

Alles weergeven

De Original London Sightseeing Tour: Hop-on Hop-off

2.521 beoordelingen

Ontdek op uw gemak de topattracties van Londen tijdens deze flexibele hop-on hop-off tour door Londen, zonder vaste datum. Met drie gezinsvriendelijke routes ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 1 dag
  • Taal: Engels
Van USD 43,13