Viator

Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Hampstead Heath

1 beoordeling

Hampstead Heath moet het qua uitstraling vaak afleggen tegen de koninklijke parken in Londen. Toch komen veel Londenaren graag naar dit park met haar ruige uitstraling.

Het park heeft een oppervlakte van meer dan 3 km2. Het natuurlijke landschap strekt zich uit van Hampstead via Highgate naar Noord Londen. Een heel andere wereld dan de strakke tuintjes en ongerepte bloemperken van de binnenstad. Vliegeraars geven hier kleur aan de prachtige groene velden, mensen laten de hond uit in de schaduwrijke bossen en de glooiende weides hebben model gestaan voor films als Notting Hill en het inspirerende boek “De leeuw, de heks en de kleerkast’ van C.S. Lewis. De bekendste plek is de vermaarde Parliament Hill, waar je volgens velen het mooiste uitzicht over de stad hebt. Vanaf daar zie je de skyline van Londen met de Theems, St Paul’s Cathedral, The Shard en Buckingham Palace.

Tours en tickets

Alles weergeven

Londen Rockmuziektour

418 beoordelingen

Muziekliefhebbers! Dit is de ideale manier om de geschiedenis van de Londense rockmuziek te ontdekken. Kies ofwel de ochtend- of de middagtour of boek beide ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: Varieert
  • Taal: Engels
Van USD 47,82