Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Courtauld Gallery

1 beoordeling

De Courtauld Gallery in London heeft een kunstverzameling met objecten uit de periode van de vroege renaissance tot in de 20ste eeuw. De collectie bevat werken van iconische oude meesters, impressionistische en post-impressionistische werken, maar ook beeldhouwkunst, decoratieve kunst en toegepaste kunsten. Je kunt er werken bekijken van Monet, Van Gogh en Gauguin en ook de grootste collectie van Cézannes binnen Engeland. De galerie is gevestigd in Somerset House, een 18de-eeuws gebouw dat ooit dienst deed als de Koninklijke Kunstacademie. Het is ook het hart van het Courtauld Institute of Art en maakt deelt uit van de London Museum Mile.

De meeste werken zijn geschonken aan de Courtauld Gallery. Het museum heeft ook tijdelijke tentoonstellingen die bepaalde onderwerpen of artiesten belichten. Soms zijn er bijzondere lezingen, lunchpresentaties, workshops, korte cursussen en andere evenementen. Ook is er een café en kunt u een aandenken kopen in de cadeauwinkel.

Tours en tickets

Alles weergeven

London Pass inclusief hop-on hop-off bustour en toegang tot meer dan 80 attracties

846 beoordelingen

Ontdek het plezier van sightseeing met de London Pass en maak volop gebruik van gratis toegang tot meer dan 80 wereldberoemde attracties, zoals de Westminster ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: Flexibel
  • Taal: Engels
Van USD 87,63
USD 92,24 Bespaar:USD 4,61