Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Chelsea Physic Garden

8 beoordelingen

Chelsea Physic Garden, dat suggestief ook wel de geheime tuin van Londen wordt genoemd, is een groene oase in het centrum van Chelsea, verstopt achter de rivieroever van de Theems. Deze oudste botanische tuin van Londen werd opgericht in 1673 en is gesticht door de Worshipful Society of Apothecaries. Het is vooral bekend door de indrukwekkende collectie van medicinale planten en zeldzame soorten.

De ommuurde tuin met een oppervlakte van ruim 1,6 hectare biedt plaats aan zo’n 5.000 verschillende eetbare, medicinale en historische planten. Hoogtepunten zijn de grootste buiten-olijfboom van Engeland, ’s werelds meest noordelijke buiten-grapefruitboom, een serie bedreigde planten van Madeira en de Canarische Eilanden, en een World Woodland Garden, gewijd aan bosplanten van over de hele wereld. U vindt er ook het Tangerine Dream café, dat lunches en afternoon tea serveert; een cadeauwinkel en een jaarlijks aanbod van workshops, rondleidingen en activiteiten.

Tours en tickets

Alles weergeven

London Pass inclusief hop-on hop-off bustour en toegang tot meer dan 80 attracties

846 beoordelingen

Ontdek het plezier van sightseeing met de London Pass en maak volop gebruik van gratis toegang tot meer dan 80 wereldberoemde attracties, zoals de Westminster ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: Flexibel
  • Taal: Engels
Van USD 87,19
USD 91,77 Bespaar:USD 4,58