Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Brixton

Brixton probeert de laatste jaren de reputatie als een van de meest beruchte wijken van Londen van zich af te schudden. Het is de laatste jaren een van de hipste buurten van South London geworden. De jeugdige en multiculturele uitstraling van Brixton is een van de sterke punten en het hoge aantal Afrikaanse en Caraïbische inwoners heeft gezorgd voor een aantal uitstekende Afrikaanse, Indiase en Aziatische restaurants.

Wandel over Electric Avenue, de belangrijkste winkelstraat van Brixton (zoals bezongen in de gelijknamige hit van Eddy Grant uit 1980) en ontdek een aantrekkelijke mix van onafhankelijke boetiekjes, hippe bars, galerieën met moderne kunst en tijdelijke restaurantjes. Daarnaast zitten er in winkelcentrum Brixton Village veel buitenlandse restaurants. Dagelijks is er de levendige Brixton Market en er zijn regelmatig boerenmarkten, vlooienmarkten en ambachtelijke markten.

Tours en tickets

Alles weergeven

Eten en Cultuurbezoek in Londen

Verken de unieke wijken van Londen, zoals Brixton. Eet lekker eten, drink heerlijke koffie van traditioneel ambachtelijk bier. Ontdek gemeenschappen en ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 3 uur
  • Taal: Engels
Van USD 347,59