Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Brick Lane

73 beoordelingen

Over Brick Lane, een straat in East London, zijn zowel een bekroond boek als een film gemaakt met dezelfde naam. De straat, die van Bethnal Green via het populaire Spitalfields naar Whitechapel loopt, heeft een grote multiculturele geschiedenis. Ooit woonde er een grote Joodse gemeenschap, tegenwoordig wonen er veel immigranten uit Bangladesh. In Brick Lane en de omliggende straten is meestal de laatste mode en kunst te vinden. Je kunt er daarnaast ook heerlijke en goedkope curry eten.

Brick Lane is ook bekend als vindplaats van ouderwets spingaren. De jaarlijkse Alternative Fashion Week is het bewijs dat dit district een ontmoetingsplaats is voor bestaande en nieuwe modeontwerpers. De straat zit vol met vintage en retro kledingswinkels en jonge lokale ontwerpers. Maar de wekelijkse markten blijven de echte publiekstrekker.

Tours en tickets

Alles weergeven

Tour door Londen East End voor fijnproevers

69 beoordelingen

Maak kennis met de bourgondische eetcultuur van de East End en zijn fascinerende geschiedenis op een 3,5 uur durende stadswandeling door Londen. Met een ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 3 uur 30 minuten
Van USD 93,15