Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

Bond Street

2 beoordelingen

Bond Street is de meest exclusieve winkelstraat van Londen, met toonaangevende winkels van Burberry, Bvlgari, Dior en Louis Vuitton. Officieel bestaat de straat uit twee delen tussen Oxford Street en Piccadilly in West End. Het zuidelijke deel heet ook wel Old Bond Street. Dit deel werd gebouwd vanaf 1680 op bevel van Sir Thomas Bond. Het langere noordelijke deel, New Bond Street, werd 40 jaar later gerealiseerd.

Vanaf het begin is Bond Street altijd al de ontmoetingsplek geweest van de meest modieuze en invloedrijke mensen in Londen. Zo woonden Admiraal Horatio Nelson en Lady Emma Hamilton in deze straat. Vandaag de dag is het nog steeds een van de duurste straten ter wereld. In de Georgiaanse en Victoriaanse huizen zijn veel koninklijke juweliers gevestigd, daarnaast zijn de meest luxe kunstgaleries en duurste antiekwinkels hier te vinden.

Tours en tickets

Alles weergeven

Fietstocht kerstverlichting door Londen

7 beoordelingen

Bekijk Londen in de meest magische periode tijdens een 3 uur durende fietstour door deze verlichte stad! Onder het toeziend oog van een lokale gids fietst u ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 3 uur
  • Taal: Engels
Van USD 37,17