Londen bezienswaardigheden Alles weergeven 

All England Club

9 beoordelingen

De All England Lawn Tennis and Croquet Club behoort tot de bekendste en meest extravagante sportlocaties van Engeland. Het meest bekend is de club als gastheer van het prestigieuze Wimbledon tennistoernooi, het oudste tennistoernooi ter wereld. Dit jaarlijkse evenement trekt iedere zomer tot wel 500.000 bezoekers. Zelfs de koningin en haar familie komen dan kijken. Het terrein met een oppervlakte van 17 hectare is echter het hele jaar door geopend. Je kunt er alles te weten komen over Wimbledon in het Wimbledon Lawn Tennis Museum.

De All England Lawn Tennis Club is voor het publiek geopend middels rondleidingen met gids. Hierbij krijg je het wereldberoemde Centre Court en No.1 Court te zien en kun je de persruimte en de Millennium Building bekijken. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht, en in het interactieve museum ontdek je alles ober de geschiedenis van de tennissport.

Tours en tickets

Alles weergeven

Wimbledon All England Tennis Club en Lawn Tennis Museum: tour achter de schermen en een toegangsbewijs

22 beoordelingen

Bezoek Wimbledon voor een kijkje achter de schermen van de iconische All England Club, thuisbasis van 's werelds oudste tennisevenement: Wimbledon! U komt ...  Meer info

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 90 minuten
Van USD 33,68