Las Vegas bezienswaardigheden Alles weergeven 

Las Vegas Natural History Museum

Midden in de woestijn van Las Vegas, tref je een collectie van bodemvondsten aan, die samen het Las Vegas Natural History Museum vormen. Je ziet onder andere een walviskaak en een tand van een mammoet. Daarnaast krijg je de kans alles te weten te komen over dieren uit verleden en heden. Er zijn tentoonstellingen van dinosauriërs en replica’s van oude Egyptische vondsten, maar ook afdelingen over het zeeleven en de Afrikaanse safari. De tentoonstelling over Egyptische geschiedenis is extra interessant, omdat het is opgebouwd rond het leven van Toetanchamon. Dit was vroeger onderdeel van het Luxor Resort.

Vergeet niet de internationale dierengalerij te bekijken en de onderdelen met lokale planten en dieren uit Nevada. Er is ook een geologische tentoonstelling en een afdeling voor jonge wetenschappers. In het grote aquarium zie je haaien en roggen en exotische vissen van over de hele wereld. Alles is duidelijk beschreven en voorzien van uitnodigende informatieve schermen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Las Vegas Bite Card

101 beoordelingen

U wilt op vakantie naar Las Vegas, maar wel binnen budget blijven? Bespaar een flinke hap van uw vakantiebudget met de ultieme kortingskaart voor Las Vegas. ...  Meer info

  • Locatie: Las Vegas, Nevada
  • Duur: De kaart is vanaf de aankoopdatum 1 jaar geldig
Van USD 29,89
USD 34,95 Bespaar:USD 5,06