Las Vegas bezienswaardigheden Alles weergeven 

Bryce Canyon National Park

55 beoordelingen

Bryce Canyon is onderdeel van een aantal getrapte rotspartijen, ook wel bekend als de Grand Staircase en gelegen ten noorden van de Grand Canyon. De rotsformaties zitten vol met punten en spitsen en ‘hoodoos’, aardpiramides gevormd door wind, water en ijs.

Het mag dan een ‘canyon’ genoemd worden, Bryce is eigenlijk meer een aantal natuurlijke, door eeuwenlange erosie, gevormde amfitheaters. Wind en regen hebben de sedimentaire aardlagen weer zichtbaar gemaakt. Het levert een bont gestreept landschap in rood, oranje en wit op met een hoogte van rond de 2.700 meter.

Een bezoek aan dit uitgestrekte natuurwonder betekent een echte belevenis van wildernis in haar meest oorspronkelijke vorm, alleen al omdat het gebied verder van de bewoonde wereld ligt dan bijvoorbeeld Grand Canyon of Zion National Park.

Tours en tickets

Alles weergeven

Bryce Canyon- en Zion National Parks-tocht voor kleine groepen vanuit Las Vegas

76 beoordelingen

Ontsnap even aan Las Vegas en ga een dag op ontdekking in een van de meest indrukwekkende landschappen ter wereld: Zion National Park en Bryce Canyon Country ...  Meer info

  • Locatie: Las Vegas, Nevada
  • Duur: 15 uur
Van USD 227,99

Dagtrip naar Bryce Canyon vanuit Las Vegas

37 beoordelingen

Breng een dag door buiten Sin City en bezichtig van de wonderen van Moeder Natuur tijdens deze dagtrip naar Bryce Canyon National Park in Utah. Geniet van een ...  Meer info

  • Locatie: Las Vegas, Nevada
  • Duur: 12 uur 30 minuten
Van USD 229,99
USD 249,00 Bespaar:USD 19,01