Las Vegas bezienswaardigheden Alles weergeven 

Battlefield Vegas

Battlefield Vegas is een terrein van ruim 2 hectare, waarop een militaire basis is nagebouwd. Het ligt dicht bij het centrum van Las Vegas. Je kunt er meer te weten komen van de militaire geschiedenis en zelf ook schieten met de grootste wapencollectie voor persoonlijk gebruik in Amerika. Alles, van het kiezen van het wapen tot de training, is gericht op een overweldigende belevenis. Meer dan 80% van de werknemers zijn veteranen, die ooit echt in oorlogen hebben gevochten.

Op een ander terrein zijn een indoorschietbaan van bijna 23 meter en een woestijnachtig trainingsveld van ruim 80 hectare. Er zijn meer dan 350 geweren te zien, waarvan een aantal al uit de Eerste Wereldoorlog stammen, maar ook van recentere operaties van de NAVO in Irak of Afghanistan. Er zijn ook zo’n 25 oude en nieuwe militaire voertuigen, waaronder jeeps en helikopters. Alle wapengebruik wordt begeleid door een instructeur en alles is gerubriceerd op wapentype, land of historische oorsprong.

Tours en tickets

Alles weergeven

Machinegeweerervaring met militaire Humvee in Las Vegas

8 beoordelingen

De grootste selectie volautomatische machinegeweren wacht op u in deze ultieme schietervaring. Alle schietarrangementen zijn ...  Meer info

  • Locatie: Las Vegas, Nevada
  • Duur: 60 minuten
  • Taal: Engels
Van USD 124,99